Svaka čast! Srpska snajka trudna uzela medalje na OI i Evrobasketu!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 11.08.2021.
18:35
Izvor: Sportske.net

Svaka čast, Valerijen!

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Valerijen Vukosavljević smo predstavili još na Evrobasketu pred veliko finale u kom je naša reprezentacija slavila protiv Francuskinja i osvojila zlato.

Ova francuska košarkašica je udata za srpskog košarkaša, Filipa Vukosavljevića, a neverovatan je podatak da je na oba takmičenja (Evrobasket i OI) igrala u blagoslovenom stanju. 

Znala je za svoje stanje, ali je i pored toga odlučila da igra, naravno, sve u dogovoru sa ginekologom i lekarima iz reprezentacije Francuske.

"Bila sam veoma srećna kada sam čula lepe vesti, da sam trudna. Suprug i ja smo to dugo planirali. Pošto sam sportista i svakodnevno sam u treningu, nije bilo problema. Ginekolog mi je rekao da mogu tri i po meseca u trudnoći da treniram i igram utakmice", rekla je Valerijen. 

Apsolutno niti jedna njena saigračica nije znala da je trudna. 

"Želela sam da neko od medicinskog osoblja tima zna, jer nikad ne znate šta može da se desi. Selektorka je rekla da računa na mene, ukoliko je medicinski sve u redu. Imala sam dogovor sa lekarom reprezentacije i mojim ginekologom, to je bilo bitno", istakla je ona. 

Na kraju, sve je bilo veoma smešno. 

"Plašila sam se da će se drugačije ponašati prema meni. Ne bih to smatrala fer. Želela sam da izbegnem i novinare, da ne odgovaram na pitanja koja nisu o košarci. Tuširala sam se posebno, u svom kupatilu, kako bih što bolje sakrila. Nekada nisam uspevala, ali sam uspela da se izvučem. Bilo je i smešnih komentara u reprezentaciji", rekla je Valerijen. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak