Vanda Nara: ''Od novinara sam dobila dijagnozu koju nemam''

Autor: Darko Mitrović
petak 21.07.2023.
19:50
Izvor: Sportske.net

Supruga Maura Ikardija demantovala dramatične medijske naslove u vezi njenog zdravstvenog stanja.

Beta/Matteo Bazzi/ANSA via AP
Beta/Matteo Bazzi/ANSA via AP

Povezane vesti

Pre nekoliko dana svetsku javnost je šokirala vst koju je plasirao jedan argentinski novinar kako Vanda Nara navodno ima leukemiju.

Da to nije tako, najpre je potvrdio Vandin otac koji je rekao da su u pitanju bili rutinski pregledi i da je ona brzo otpuštena iz bolnice, a zatim se i sama Vanda oglasila na Instagramu, demantujući informacije koje su plasirali novinari širom sveta.

''Dobro jutro svima, evo me posle nekoliko dana koji su mi potrebni za sebe, i želim da vam ispričam malo šta se desilo.

Kao i sve majke trudila sam se da sakrijem svoje strahove i strepnje od svoje dece. Pogotovo što još uvek nije bilo tačne dijagnoze. Nažalost, od novinara sam dobila dijagnozu koju nemam.

Tada nije prošlo ni 24 sata od mog prvog pregleda. Moja deca su uvek sve razumela, uvek razgovaram sa njim i ovo ne bi bio izuzetak. Međutim, ja bih to uradila nakon više rezultata i studija.

Zahvaljujem svojoj porodici, svakom prijatelju i svakom od vas što ste mi pokazali ljubav koju imate prema meni. Već sam kod kuće, čekam još testova i pratim uputstva profesionalaca koji me prate. Čuvaću to privatno, posebno da zaštitim svoju decu'', napisala je Vanda Nara.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke