Vandi pozlilo u Buenos Ajresu, pojavile se zabrinjavajuće vesti

Autor: Darko Mitrović
subota 15.07.2023.
09:10
Izvor: Sportske.net

Neophodna su dodatna ispitivanja.

EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO
EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Supruga argentinskog fudbalera Maura Ikardija i njegov agent Vanda Nara suočila se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima ovih dana.

Mediji prenose da je 36-godišnja Vanda u sredu osetila jake bolove u stomaku, posle čega je zadržana u bolnici u glavnom gradu Argentine, Buenos Ajresu. Dva dana kasnije, mediji širom sveta su počeli da prenose da Ikardijeva supruga navodno ima leukemiju, ali jasno je da su neophodna dalja ispitivanja kako bi se utvrdilo o čemu se, zapravo, radi.

Italijanska ''Gazeta delo Sport'' se takođe bavi ovom temom i navodi da su ''prvi rezultati krvne slike pokazali povišen nivo leukocita, a na snimanju je uočeno i uvećanje slezine''.

''Iz tog razloga je naložena druga serija provera, čiji se rezultati čekaju. Jasno je da ova dva elementa ukazuju na potrebu za hematološkom studijom kako bi se isključile infekcije i tumorske patologije“, dodaje Gazeta, pozivajući se na informacije novinara Giljerma Loba.

Po završetku provera Vanda je otpuštena i vratila se kući, ali je otkazala put u Milano koji je bio zakazan ovih dana, prenosi ''Gazeta'' i dodaje da ima i ohrabrujućih signala, kao što je objava Vandinog oca Andresa Nare koji se oglasio na Instagramu.

''Otišao sam u Los Arkos sa suprugom jer sam bio veoma zabrinut za zdravlje svoje ćerke. Ali srećan sam jer su mi rekli da je brzo otpuštena. To je bio samo rutinski pregled. I ništa ozbiljno, inače ne bi bila otpuštena", poručio je on i nadamo se da je zaista tako.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke