Zagonetna poruka Snežane Borjan dok Bahar ''traži novog golmana''

Autor: Darko Mitrović
sreda 31.05.2023.
21:17
Izvor: Sportske.net

Nedugo pošto se pojavila ova vest, oglasila se na Instagramu.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbalska tema dana u Srbiji je navodna odluka novog trenera Crvene zvezde Baraka Bahara da napravi promenu na golu, odnosno da dugogodišnji kapiten srpskog šampiona Milan Borjan više ne bude prva opcija za tu poziciju.

To samo po sebi ne znači Borjanov odlazak iz Zvezde, jer on ima ugovor čak do 2026. godine, ali se postavlja pitanje da li će se on pomiriti sa takvom odlukom, da li će pokušati da svojim radom na treninzima eventualno odvrati Bahara od te namere, ili će poželeti da ipak promeni sredinu.

Bilo je i prethodnih godina medijskih najava o Borianovom mogućem odlasku i navodnim nesuglasicama sa upravom, ali njegov status u ekipi nije bio dovođen pod znak pitanja kao što je to slučaj sada.

I dok mediji večeras veliku pažnju posvećuju ovoj temi, Borjanova supruga Snežana se oglasila na svom Instagram storiju, gde je napisala jednu zagonetnu rečenicu koja bi se mogla povezati sa pomenutim informacijama.

"Moje raspoloženje kad znam kako će se priča završiti", njena je poruka iz - Diznilenda, gde se odlično zabavlja sa porodicom na početku odmora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke