Žrtva Alvešovog napada: "Udarao me, bacio na pod!"

Autor: Filip Rodic
četvrtak 11.05.2023.
21:45
Izvor: Sportske.net

​Pošto je u januaru optužen za seksualni napad i nakon što mu je predsedavajući sudija u njegovom slučaju dva puta odbio kauciju, Dani Alveš provodi 100 dana iza rešetaka u zatvoru u Barseloni.

Andre Penner
Andre Penner

Povezane vesti

Njegov slučaj nastavlja da se razvija, iako još uvek nema datuma suđenja. U takvoj situaciji se očekuje da će Brazilac ostati u zatvoru do daljnjeg.

Nova otkrića iz ovog slučaja su počela da se pojavljuju poslednjih nedelja, posebno u vezi sa izjavama policije dve strane. Alveš je primetio da je susret sa njegovom navodnom žrtvom bio dogovoren s o be strane, ali je ona odbacila te tvrdnje u sopstvenoj izjavi.

"Dobrovoljno sam pristala da odem u toalet. Nakon što me je poljubio nekoliko puta, rekla sam mu da želim da odem, ali on je rekao ne. Počeo je da mi govori gadne stvari, kao što je 'ti si moja k***a' i onda je počeo da me udara. Bacio je moju torbicu na pod i udario me", stoji u izjavi žrtve, objavljenoj u medijima.

"Ne želim da javno priznam šta se dogodilo. Niko mi neće verovati jer će misliti da sam u ovo ušla dobrovoljno", piše u iznetoj izjavi.

Primedbe navodne žrtve biće predočene predsedavajućem sudiji i verovatno će biti korišćene kao ključni dokaz tužilaštva. U međuvremenu, slučaj će ići dalje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak