Abubakar: "Osećam se Srbinom, igrao bih za 'Orlove'"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 20.04.2013.
22:35
Izvor: Sportske.net

Napadač Vojvodine Abubakar Oumaru još jednom je potvrdio da bi se rado odazvao pozivu Siniše Mihajlovića i obukao dres Srbije ukoliko selektor "Orlova" odluči da pozove Kamerunca.

Povezane vesti

Momak koji je svoju fudbalsku karijeru gradio u srpskim klubovima trenutno brani boje Vojvodine a poslednjih dana pokrenuta je polemika o tome da li bi Abubakar Oumaru trebalo da bude pozvan u reprezentaciju Srbije.

Napadač Vojvodine priznao je u emisiji SOS kanala "Total Soker" da ga zvanično niko nije pozvao da čuje njegovo mišljenje iako bi se rado odazvao pozivu selektora.

"Mene zvanično niko nije obavestio o tome da sam potreban Srbiji. Što se mene tiče, nemam ništa protiv da zaigram za Srbiju. Već pet godina sam ovde, živim kao Srbin, osećam se kao Srbin. Ljudi su me ovde prihvatili" kazao je Oumaru.

Sa tehničke strane gledano, prepreka nema da Oumaru zaigra za Srbiju. Odigrao je samo jedan zvanični meč za Kamerun a dve godine bez prestanka živi u Srbiji pa ni dobijanje državljanstva ne bi bio problem.

"Za Kamerun sam odigrao samo jedan meč u kvalifikacijama za Kup Afričkih nacija ali nakon toga nije bilo kontakata sa novim selektorom" istakao je Abubakar.

Ostaje da se vidi kakvo je mišljenje Siniše Mihajlovića po ovom pitanju a ono će se čuti u ponedeljak, kada se gospodin Mihajlović obraća novinarima u Srbiji.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.