Alivodić: "Neću premiju, hoću pehar!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.05.2014.
20:53
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Prvotimac Vojvodine Enver Alivodić jedan je od igrača novosadskog kluba koji će drugu sezonu za redom igrati u finalu nacionalnog Kupa Srbije.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Alivodić je prošle sezone u dresu Vojvodine imao priliku da se okiti trofejem u Kupu ali je Jagodina slavila "minimalcem" na stadionu u Humskoj i nastavila agoniju novosadskog superligaša kada su finala Kupa u pitanju.

"Ne želim da se sećam te utakmice u kojoj smo odigrali očajno iz prostog razloga jer smo bili previše ubeđeni u našu pobedu pa nam se to osvetilo. Jagodina je odličan, iskusan tim ali verujem u našu pobedu" rekao je Alivodić uoči "reprize" finala Kupa Srbije.

Upravo će bivši član Novog Pazara biti jedan od glavnih aduta Branka Babića na sutrašnjem susretu a koliko Alivodić želi trofej u Kupu najbolje oslikavaju njegove reči koje se tiču premija i novčanih nagrada ukoliko Voša slavi.

"Najiskrenije vam kažem da bih se odrekao svoje premije za pobedu u finalu Kupa. Ne trebaju mi pare, hoću pehar" poručio je Alivodić.

Finale Kupa Srbije igra se u sredu od 20 časova na stadionu Partizana u Beogradu a nominalni domaćin biće fudbalski klub Vojvodina.

Ne propustite