Alivodić o Voši: ''Sjajni uslovi, vrhunski trener i predsednik...''

Autor: Beta Beta
nedelja 24.02.2013.
15:16
Izvor: Beta

Novajlija iz Novog Pazara Enver Alivodić izneo je velika očekivanja od ekipe Vojvodine u prolećnom delu sezone. ''Lale'' startuju u sredu protiv Smederevaca.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaler Vojvodine Enver Alivodić izjavio je u nedelju da će njegova ekipa pokušati da u Super ligi Srbije ponovi rezultate iz utakmica u pripremnom periodu.

"Napravili smo niz od sedam pobeda i to protiv renomiranih rivala, ali mečevi za bodove su nešto sasvim drugo. Ipak, puni smo snage i samopouzdanja, pa ćemo pokušati da nastavimo u istom ritmu i u prvenstvu", rekao je Alivodić novopazarskom radiju Sto plus.

Novosađani će u sredu, u 16. kolu Super lige, igrati u gostima protiv poslednjeplasiranog Smedereva.

"Za većinu timova će bodovi na svakoj utakmici biti od neprocenjivog značaja, a posebno se to odnosi na Smederevo. Neće biti lako, ali želimo da napravimo dobar rezultat u prvenstvu i interesuju nas samo pobede", rekao je Alivodić.

On je za Novi Pazar tokom jeseni postigao šest golova na zvaničnim mečevima, a upisao je i tri asistencije.

"Verujem da ću i u novom klubu imati dobar učinak, što su nagovestile i kontrolne utakmice. Došao sam u fudbalsku sredinu sa pozitivnom atmosferom, gde igrač ima sve uslove da napreduje", ocenio je Alivodić.

Dodao je da je u Vojvodini odlično prihvaćen i da se oseća kao da je dugo igra u tom klubu.

"Zadovoljan sam u svakom pogledu. Imamo jak tim koji je spoj mladosti i iskustva, a predvodi nas vrhunski trener (Nebojša Vignjević). Takođe, malo je klubova koji imaju sreću da im je prvi čovek fudbalski entuzijasta kakav je Ratko Butorović", zaključio je Enver Alivodić.

Vojvodina je posle jesenjeg dela sezone na četvrtom mestu tabele Super lige Srbije, a igraće i u polufinalu Kupa Srbije protiv OFK Beograda.

Ne propustite