Almond pred otkazom?

Autor: Darko Mitrović
subota 20.10.2012.
17:50
Izvor: Sportske.net

Posle četvrtog poraza Crvene zvezde u prvih pet kola ABA lige, mediji danas najavljuju rastanak beogradskih crveno-belih i igrača koji je letos najavljivan kao veliko pojačanje.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

I pored najava kako je Crvena zvezda tokom leta stvorila pravi ''drim tim'', u prvih pet kola Jadranske lige, od toga nismo videli ništa.

Umesto serije pobeda, u Zvezdi je počela da se odvija serija poraza, ali i - serija odlazaka. Prvi je ceh platio trener Milivoje Lazić, umesto koga je angažovan Vlada Vukoičić. Zatim je klub pod pritiskom navijača napustio plejmejker Filip Čović, a posle sinoćnjeg neuspeha protiv Igokee u ''Pioniru'', mediji najavljuju i odlazak Amerikanca Morisa Almonda.

Ovaj košarkaš, najavljivan kao možda i najveće pojačanje u minulom prelaznom roku, u poslednje dve utakmice ima jako loš učinak, nije upisao ni poen, pa SOS kanal danas prenosi kako je Almond na pragu otkaza u Zvezdi.

Ukoliko do toga dođe, navodno bi u ekipu trebalo da se vrati neopravdano ''otpisani'' Andreja Milutinović, ali iz kluba još uvek nema ni potvrda ni demantija ovih informacija.

Ne propustite