Alveš poručio Košti: "Razmisli još jednom"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.10.2013.
20:35
Izvor: Sportske.net

Defanzivac Barselone Dani Alveš pozvao je svog zemljaka Dijega Koštu da još jednom, hladne glave, preispita odluku da reprezentativnu karijeru nastavi u dresu Španije.

Povezane vesti

Fudbalski savez Španije nedavno je obelodanio informaciju da je Dijego Košta stekao pravo da nastupa za reprezentaciju te zemlje iako je rođen u Brazilu.

Ni fudbaler Atletiko Madrida nije krio da bi rado obukao dres "Crvene Furije" i čini se da će se vrlo brzo tako nešto dogoditi, imajući u vidu golgetersku formu u kojoj se nalazi.

Njegov zemljak, Dani Alveš, smatra da Košta ne treba da prenagljuje i da bi najbolje bilo da hladne glave još jednom razmotri svoju odluku.

"Pozvao bih Dijega Koštu da još jednom, hladne glave, razmotri svoju odluku jer bi i u Brazilu igrao jako važnu ulogu u timu. Svestan sam toga da je to njegova odluka u koju ne bi trebalo da se mešam ali mu savetujem da ne prenagli u odluci nakon čijeg donošenja nema povratka" kazao je Alveš.

Desni bek Barselone objasnio je kako je i sam prošao kroz identičnu priču 2006. godine kada je branio boje Sevilje ali da je tada rešio da će igrati za zemlju u kojoj je rođen.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.