Anćeloti još par sati u PSŽ-u?

Autor: Nikola Ćertić
sreda 05.06.2013.
19:39
Izvor: Sportske.net

Italijanski stručnjak Karlo Anćeloti očekuje da će u toku večeri potpisati raskid ugovora sa svojim sadašnjim timom Pari Sen Žermenom.

Povezane vesti

Karo Anćeloti se večeras sastaje sa predsednikom PSŽ-a šejkom Naserom Al-Kelafijem i nada se da će uspeti da postigne dogovor sa njim o sporazumnom raskidu ugovora sa francuskim timom.

Aktuelni ugovor Italijana vezuje za Pari Sen Žermen još godinu dana, a predsednik PSŽ-a Kelafi čeka da se Real Madrid aktivno uključi u razgovore oko Anćelotija, ako ga već u Madridu vide kao Murinjovog naslednika.

Anćeloti veruje da će se uskoro sve srediti i da će moći ubrzo da svoj san pretvori u javu.

Ukoliko se postigne dogovor sa Parižanima, Anćeloti bi već krajem ove nedelje bio proglašen novim trenerom Real Madrida. S obzirom da je drugi kandidat Jup Hajnkes nedavno izjavio da će ove godine pauzirati i posvetiti se familiji, Anćeloti je u ovom trenutku prvi "pik" Reala.

Parižanima se ne žuri oko dogovora, a u prilog tome govori i činjenica da je Kelafi prethodnih nekoliko dana bio na putu, ne obazirući se na dešavanja oko Anćelotija, dok su Italijan i pogotovo Madriđani izuzetno nestrpljivi oko razvoja situacije, jer je vremena sve manje, a posla "preko glave".

Da li će se priča oko Anćelotija i Real Madrida večeras konačno završiti, videćemo kroz nekoliko sati.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.