Anđušić: ''Partizan prošlost, Virtus pravi potez''

Autor: Darko Mitrović
subota 13.07.2013.
11:40
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Danilo Anđušić početkom prošle sezone nije uspeo da se nametne u ekipi Duška Vujoševića, ali je po pronalaženju angažmana u Italiji još jednom dokazao da poseduje reprezentativni kvalitet, što je potvrdioi i novi poziv selektora Ivkovića na pripreme za Ev

Povezane vesti

Navijači Partizana bili su prilično iznenađeni zbog činjenice da reprezentativac Danilo Anđušić nema veliku minutažu kod Duška Vujoševića u Partizanu. Iznenađen je bio i sam košarkaš, koji je ubrzo raskinuo ugovor sa crno-belima i otišao u italijanski Virtus.

Na kraju, svoje ciljeve su ostvarili i Partizan i Anđušić. Crno-beli su sezonu završili sa dva trofeja, dve titule, a Anđušić se odlično anašao u Bolonji i ponovo zaslužio reprezentativni poziv.

''Želeo sam da ostavim dublji trag u Partizanu, ali nisam uspeo. Sada sam stavio tačku na tu priču, a odlaskom u Virtus sam napravio pravu stvar. U početku je bilo malo teško, prvi put u inostranstvu, u klubu slavne tradicije, ali su me odlično prihvatili i uspeo sam da se izborim za značajnu minutažu'', izjavio je Anđušić za ''Žurnal''.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.