Anić i Marinković izgubili titule

Autor: Beta Beta
petak 01.03.2013.
21:48
Izvor: Beta

Kik bokseri Palminih tigrova nisu uspeli da odbrane titule profesionalnih prvaka sveta večeras u Jagodini.

borilacki-klub.com
borilacki-klub.com

Povezane vesti

Novi profesionalni prvak sveta u kik boksu u disciplini lou kik do 56,4 kilograma je Poljak Mihail Krolik koji je nokautom u petoj rudni pobedio dosadašnjeg prvaka Bobana Marinkovića iz Kik boks kluba Palmini tigrovi.

U kategoriji K1 do 60 kilograma Antoin Habaš iz Mađarske pobedio je Miloša Anića iz Palminih tigrova sa 2:1 odlukom sudija i tako postao novi profesionalni prvak sveta u ovoj kategoriji.

U uvodnim borbama u kategoriji do 48 kilograma za žene Milica Mirković iz Vranja je pobedila Jovanu Zdravković iz jagodinskog kluba.

U ostalim mečevima pobedili su kik bokseri Palminih tigrova. U kategoriji do 54 kilograma Danijel Bogdanović je pobedio Bojana Veličkovića iz Vladičinog Hana, u kategoriji do 63,5 kilograma Predrag Mijajlović je tehničkim nokautom pobedio Miloša Cvetkovića iz Vranja, dok je u disciplini K1 Aleksandar Konovalov je bio bolji od Ivana Dragomirova iz Beograda.

Ovaj sportski događaj je otvorio predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić koji je rekao da Jagodina puno ulaže u sport.

"Prepuna sala večeras je dokaz da sva ta ulaganja, ljubav prema sportu i energija imaju smisla", kazao je Antić.

Nakon mečeva predsednik Skupštine grada i vlasnik Palminih tigrova Dragan Marković izjavio je da je najvažnije da je ova sportska manifestacija uspela jer je hala bila puna.

"Mi sportisti smo navikli i da pobeđujemo i da gubimo. Aniću je ovo prvi put da izgubi što ne znači da sledeći put neće da pobedi. Peh je imao i Boban Marinković kome je još u prvoj rundi povređen nos. Zadovoljan sam jer su kik bokseri Palminih tigrova dali sve od sebe. Čestitao bih Mađaru i Poljaku na pobedi", izjavio je Marković.

Mečevima su prisustvovali i savetnik premijera za nacionalnu bezbednost Ivica Tončev, selektor reprezentacije Srbije u kik boksu Nebojša Milošević, savezni trener u reprezentaciji Srbije Neven Dondur, potpredsednik kik boks saveza Srbije Božidar Đermanović, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, kao i odbornici lokalne skupštine, predstavnici političkog i društvenog života grada.

Ne propustite