AO - Dančević besan na organizatore: ''Nehumani ste, treba li neko da umre!?''

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.01.2014.
15:48
Izvor: Sportske.net

Toplotni talas koji je zahvatio Australiju akteri turnira u Melburnu sve teže podnose, što je poserbno došlo do izražaja kada su se na terenu onesvestili teniser Franko Dančević i dečak koji skluplja loptice.

Povezane vesti

Kada je došao sebi posle kolabiranja tokom meča sa Benoom Perom, Franko Dančević je imao dosta toga da kaže na račun organizatora turnira, koji i dalje insistiraju na utvrđenom rasporedu odigravanja mečeva, bez obzira na ekstremno visoke temperature u Melburnu.

''Ovo nije fer ni prema kome! Ni prema igračima, ni prema gledaocima, tenisu generalno! Pa, ja sam ko zna koliko puta igrao mečeve u pet setova, izdržavao sve, a sada sam se onesvestio posle sat i po. Veliki broj igrača se žali na ovakve uslove, ali organizatori će insistirati na rasporedu, izgleda, sve dok neko ne umre'', izjavio je Dančević.

Podsetimo, Dančević je ipak odigrao do kraja meč sa Perom, izgubio sa 3-0 u setovima, ali se opravdano postavlja pitanje zašto se ne odlažu mečevi zbog ekstremnih temperatura, ako se to inače radi kada pada kiša, na primer...


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.