Arteta: "Dženkinson dostojna zamena za Sanju"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 20.09.2012.
21:59
Izvor: Sportske.net

Jedan od španskih internacionalaca koji nastupa za ekipu Arsenala pohvalio je nastup mladog Karla Dženkinsona u susretu sa Monpeljeom istakavši da je talentovani Dženkinson dostojno zamenio iskusnijeg Bakarija Sanju.

Povezane vesti

Usled povrede Bakarija Sanje Arsen Venger morao je da poveri desnu stranu defanzivne linije svog tima znatno manje iskusnom Karlu Dženkinsonu.

Iako Dženskinson ne poseduje veliko iskustvo, odradio je svoj posao na pravi način pošto su se "Tobdžije" sa gostovanja Monpeljeu vratile sa sva tri osvojena boda.

Mikel Arteta zbog toga je pohvalio Dženkinsonov učinak i dao mu punu podršku da nastavi u istom ritmu i u nastavku sezone.

"Karl se odlično snalazi na terenu. Već je upisao četiri, pet mečeva u prvom timu i vidi se da je pun samopouzdanja. Prodor koji je napravio po desnoj strani i asistencija za Žervinja omogućila nam je da postignemo drugi gol" konstatovao je Arteta.

Dženkinson je od početka priprema prvi izbor Arsena Vengera i ostaje da se vidi hoće li Bakari Sanja nakon oporavka moći da povrati mesto u timu.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.