Babalj u AZ Alkmaru!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 19.04.2013.
22:45
Izvor: Sportske.net

Australijanac Eli Babalj potpisao je danas četvorogodišnji ugovor sa holandskom ekipm AZ Alkmar. Bivši fudbaler Crvene zvezde dobiće priliku da se oproba u jednoj od jačih evropskih liga.

Povezane vesti

Jučerašnji natpisi holandskog "Telegrafa" da bi Eli Babalj mogao da se preseli u Holandiju, tačnije u ekipu AZ Alkmara, danas su dobili zvaničnu potvrdu.

Australijanac koji je pre šest meseci zadužio dres Crvene zvezde, od danas je novi član bivšeg šampiona Holandije koji se trenutno nalazi na u donjem delu tabele holandske Erdivizije.

Eli Babalj potpisao je ugovor na četiri godine a po zvaničnom predstavljanju u klupskim prostorijama izjavio je da je oduševljen zbog prilike koja mu se ukazala.

"Uzbuđen sam što sam potpisao ugovor sa AZ Alkmarom i trebalo bi da narednih sezona ovde igram. Svi sa kojima sam razgovarao o holandskoj ligi hvalili su moj novi klub. Ovde sam nedelju dana i video sam dobro kako stoje stvari. Uveren sam da je ovo dobar korak u mojoj karijeri" istakao je bivši centarfor Crvene zvezde.

Zadovoljstvo nije krio ni sportski direktor AZ Alkmara Ernest Stjuart koji je pohvalio napadačke kvalitete mladog Australijanca.

"On je veliki, jak napadač sa dobrom fudbalskom tehnikom na malom prostoru... Ima 'oko' za igrače koji se kreću oko njega. U prošlosti smo imali dobra iskustva sa australijskim igračima, ne samo zbog njihovog sportskog mentaliteta", izjavio je funkcioner Babaljevog novog kluba.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.