Bajko - Decenija u Zvezdinom dresu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.01.2014.
15:17
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Čuvar mreže Crvene zvezde Boban Bajković obeležio je deset godina od dolaska na Marakanu. Temperamentni golman tvrdi da današnji dan slavi kao drugi rođendan! ''Voleo bih da ostanem još deset godina'', dodao je on.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Boban Bajković je uvek isticao svoju ljubav prema Crvenoj zvezdi, bez obzira na probleme u klubu, ili položaj ekipe na tabeli, a sam podatak da je već deset godina član ovog kluba dovoljno govori u prilog tome.

Tog 14. januara 2004. godine, njegov talenat prepoznali su tadašnji trener golmana Aleksandar Dika Stojanović, šef stručnog štaba Slavoljub Muslin i predsednik Dragan Džajić. Bajković je postao član Crvene zvezde, gde je danas jedan od predvodnika ekipe koja pokušava da prekine šestogodišnju dominaciju Partizana.

Osvrćući se na deset godina provedenih u Zvezdi, Bajko podseća da je preko glave 'preturio' mnogo toga. Teško su mu padale selidbe na pozajmice u druge klubove, ali to vreme je sada iza njega i on je od 2010. kada je postao standardni prvotimac, do sada upisao preko 100 nastupa u dresu voljenog mu kluba.

U izjavi za zvanični klupski sajt tim povodom, popularni Bajko uverava da bi voleo da ostane još deset godina u Zvezdi, a umesto poklona za ovaj vredan jubilej želja mu je da njegov tim konačno osvoji toliko željenu titulu prvaka.

''Današnji dan slavim kao drugi rođendan! Sećam se kao da je juče bilo kada sam stigao u Zvezdu. I tada i sada sam najsrećniji čovek na svetu zbog toga! Ne znam da li još neko može da se pohvali u skorijoj istoriji da je na Marakani ostao toliko dugo kao ja. Imam mnogo razloga da budem ponosan.

Voleo bih da ostanem još deset godina u Zvezdi, ali trenutno najveća mi je želja da osvojimo prvenstvo. To je i meni i, siguran sam, svim mojim saigračima, najveći poklon'',
izjavio je Bajković.






Ne propustite