Baloteli gubi mesto startera u Italiji?

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 09.06.2014.
22:58
Izvor: Sportske.net

Mario Baloteli nije imao sjajnu sezonu u Milanu, a ni u dresu reprezentacije ne blista u prijateljskim mečevima. Sa druge strane, Imobile i Insinje, koji su i za svoje klubove igrali odlično ove sezone, izrešetali su mrežu Fluminensea i navodno se Prandel

Povezane vesti

Italijani su u poslednjoj proveri pred meč sa Engleskom koji se igra za 5 dana, sa brazilskim Fluminenseom, pobedili 5-3, a Insinje i Imobile su sjajno sarađivali i postigli svih 5 golova!

Sa druge strane, Baloteli nije dao gol za Italiju od oktobra i zaista se postavlja pitanje njegovog mesta u startnoj postavi.

Balotelijev status zvezde italijanskog fudbala, koji je on stekao sjajnom partijom protiv Nemaca u polufinalu prošlog Evropskog prvenstva, sve je više ugrožen.

Baloteli nikako ne opravdava svoj potencijal, a ističe se skandalima koje pravi van terena. Priča se da je i Milanu dozlogrdilo i da neće više da ga čekaju, a šta je sa Prandelijem?

Uvek se govorilo da Prandeli zna da kanališe Balotelija, što se uostalom videlo na prošlom prvenstvu Evrope, ali napadač Milana ove sezone očigledno nije u formi i pitanje je da li će Prandeli rizikovati i ostaviti ga u startnoj postavi.

Insinje i Imobile se nameću kao najbolji tandem koji je trenutno dostupan Prandeliju, ali u svakom slučaju odluka koju mora da donese Prandeli neće biti laka.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.