Bambi: ''Detalji odlučuju''

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.03.2013.
17:12
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Reprezentativac Srbije Zoran Tošić prepušta Hrvatima ulogu favorita pred duel na Maksimiru, ali je uveren da to neće značiti ništa kada utakmica počne.

Povezane vesti

Ofanzivni vezista našeg nacionalnog tima naglasio je da će svaki detalj biti važan na Maksimiru i veruje da će upravo neka od tih ''sitnica'' i odlučiti meč u Zagrebu.

''Kako se bliži utakmica, sve više se priča i razmišlja o njoj. Bavimo se svakim detaljem jer upravo oni mogu odlučiti meč. Hrvatska selekcija je prethodnih godina imala dobre rezultate i bolje su počeli aktuelne kvalifikacije, to ih izdvaja i njima pripada uloga favorita.

Međutim, kad se izađe na teren, tu se sve zaboravlja. I o rezultatu odlučuje pre svega kvalitet igrača. Zbog toga, ne razmišljamo da je rival favorit već pripremamo meč da svako zna što treba da uradi na terenu'', izjavio je Tošić na konferenciji za štampu.

Kao najopasnije igrače u protivničkom taboru izdvojio je Mandžukića i Modrića, ali poručuje da i Srbija ima svoje adute koji mogu da reše meč u korist ''Orlova''.

Naravno, neizbežno je bilo i pitanje o atmosferi na tribinama i kako će to uticati na naš nacionalni tim.

''Biće vruće! I zanima me kako će se i njihova i naša ekipa adaptirati na vrelinu koja će stizati sa tribina'', izjavio je Tošić.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.