"Bambi" stao na noge

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 13.07.2013.
23:01
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Srpski internacionalac Zoran Tošić ušao je u teretanu i počeo sa pripremama za predstojeću sezonu nakon dvomesečne pauze zbog preloma metatarzalne kosti.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Bivši fudbaler Partizana polako se vraća treninzima nakon dva meseca odsustva sa terena zbog povrede metatarzalne kosti.

Tošić je počeo da radi u teretani a uskoro bi mogao i na teren, pa se nada da početkom avgusta odigra prvi meč za CSKA što je dobar signal i za selektora Srbije.

"Ako sve bude kako treba, računam da bih prvu utakmicu za CSKA mogao da odigram 4. avgusta protiv Rubina. To znači da bih možda bio spreman i za meč reprezentacije desetak dana kasnije. Ali, ne znam da li je selektor računao na mene, da se ne namećem" kazao je "Bambi".

Srbiju u avgustu i septembru očekuju mečevi koji će značiti ulazak u završnicu kvalifikacionog ciklusa za SP u Brazilu a Tošić se nada da će za drebi sa Hrvatima biti spreman sto posto.

"Što se tiče Hrvatske, za taj duel bi trebalo sto odsto da budem spreman. I jedva čekam da dođe! Nije to utakmica kao svaka druga. Na 'Maksimiru' sam video koliko znači njima, a isto tako pobedu žele i naši navijači. Biće to veliki duel" poručio je Tošić.

Tošićev CSKA večeras je stigao do prvog trofeja u novoj sezoni jer je savladao Zenit u Superkupu Rusije.

Krilu moskovskog tima ostaje da se što bolje pripremi za početak sezone u kojoj će CSKA ponovo igrati u Ligi šampiona i braniti "duplu krunu" u Rusiji.

Ne propustite