Bane - ljudina!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 24.12.2012.
21:54
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Prosto je nemoguće setiti se da je iko imao bilo šta loše da kaže na račun kapitena reprezentacije Srbije Branislava Ivanovića, bilo da se govori o ljudskim, ili igračkim kvalitetima, pa je sa te strane nekadašnji selektor Ilija Petković potpuno u pravu k

Povezane vesti

Ilija Petković je svoje mišljenje o Banetu Ivanoviću izneo tokom svečanosti proglašenja najboljih u izboru FSS u beogradskom hotelu ''Metropol''. Naravno, Bane Ivanović je proglašen najboljim srpskim fudbalerom u 2012. dok je priznanje za najboljeg trenera zaslužio Dragan Okuka.

Nekadašnji selektor naše zemlje istakao je da je ponosan što je Bane debitovao za nacionalni tim u vreme kada je on vodio reprezentaciju, ali i priznao da još uvek oseća žal što ga nije uvrstio u ekipu koja je igrala na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj 2006. godine.

''Čestitam mu od srca na ovoj nagradi! Baneta bih po ljudskim i sportskim kvalitetima, ugledu koji je stekao u svetu, mogao da stavim rame uz rame sa Novakom Đokovićem.

To je momak za primer i srećan sam što je u reprezentaciji debitovao baš dok sam ja bio selektor, odmah se videlo da 'ima materijala'.

S druge strane, žao mi je što ga nisam poveo na Mondijal u Nemačku, mada ko zna, možda bi ga poljuljao onaj 'cunami' po povratku sa Svetskog prvenstva'',
zaključio je Petković.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.