Bar za 'Labello' ne treba da brinu...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 04.07.2013.
17:40
Izvor: Sportske.net

Kako je i najavljivano u finišu Evropskog prvenstva u Francuskoj, reprezentativkama Srbije na prigodnoj svečanosti u Beogradu uručene su godišnje zalihe 'Labello' proizvoda.

miss edi
miss edi

Povezane vesti

Povod za ovaj događaj je, podsetimo, detalj sa utakmice protiv Hrvatske, kada je Ana Dabović zaradila tehničku grešku jer je tokom meča upotrebila ''Labello'' proizvod.

Kompanija Beiersdorf je odlučila potom da se oduži našim reprezentativkama poklanjajući im godišnje zalihe ''Labello'' proizvoda.

To je učinjeno u četvrtak u Beogradu, u prisustvu velikog broja medijskih kuća. Ivan Šukilović, brend menadžer za Labello kompanije Beiersdorf je svečano uručio proizvode predstavnicama košarkaškaške reprezentacije Milici Dabović, Bojani Vulić i Dajani Butuliji, dok Ane Dabović nije bilo zbog neodložnih obaveza koje je imala.

Šukilović je tom prilikom istakao da je ''kompaniji Beiersdorf čast da, makar na ovaj simboličan način, podrži mlade i uspešne dame koje su sve nas učinile ponosnim načinom na koji su se borile za našu zemlju i da se nada da će sudije i dalje imati razumevanja za upotrebu Labello proizvoda na terenu''.

Dakle, kad je ''labello'' u pitanju, košarkašice nemaju razloga za brigu, ali ostaju i dalje oni pravi problemi o kojima je po povratku sa Evropskog prvenstva i govorila selektor Marina Maljković.

Ne propustite