Barselona se ne odriče Vilje

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 24.12.2012.
12:31
Izvor: Sportske.net

Uprkos tome što se vratio posle ozbiljnije povrede David Vilja i dalje zadržava veliko poverenje čelnika kluba i samim tim otklonio sve mogućnosti da se za sada preseli u Englesku.

Povezane vesti

Barselona je istakla da David Vilja, koji je bio na meti Arsenala, neće biti prodat u Januaru.

Španski internacionalac se grčevito borio od kada se vratio posle ozbiljne povrede noge da obezbedi svoje standardno vreme koje provodi na terenu uprkos tome što je dovođen u vezu sa januarskom promenom kluba.

Naime, Arsenal je sporadično pominjao u izjavama da je Vilja pred raskidom ugovora sa Barselonom, ali da klub nije za pregovore sve do prvog meseca u godini.

Legendarni španski golman, Andoni Zubizareta, koji je Barsin sportski direktor izjavio je za kanal Plus: „Zadržacemo Vilju u Januaru. Pored toga naglasio bih da je Barselona klub koji tradicionalno ne prima ponude za zvezde tima u Januaru.

Na to je još i dodao: „ David je igrač koji donosi golove i neophodan „žar borbe“ timu. Sada kada se vratio nakon ozbiljne povrede veujem da pruža partije na visokom nivou. Prirodno je da veliki igrači žele da igraju a to je odlično za takmičarski duh unutar tima.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.