Baton: "Ništa novo oko ugovora za iduću godinu"

Autor: Beta Beta
četvrtak 05.06.2014.
20:56
Izvor: Beta

Vozač tima Formule jedan "Meklaren", Dženson Baton rekao je danas da još nije bilo napretka u pregovorima sa čelnicima ekipe o ugovoru za 2015. godinu, ali on veruje u nastavak saradnje.

Beta/AP Photo/Hasan Jamali
Beta/AP Photo/Hasan Jamali

Povezane vesti

Dženson Baton, svetski šampion iz 2009. godine rekao je da se oseća "spremnije nego ikada" i da želi da ostane u Formuli jedan i sledeće godine.

"Nije bilo napretka, to je sve. Ali, tako stoje stvari. Proveli smo četiri zajedničke godine, ove sezone smo ušli u petu godinu i mislim da svi želimo da nastavimo saradnju", rekao je Baton, preneli su kanadski mediji.

"Nije još pravo vreme... Imamo mnogo stvari da rešimo pre no što počnemo da razmišljamo o budućnosti. Mislim da će mi iskustvo mnogo pomoći. Osećam se mlad i spremniji nego ikada pre, mislim da sam u dobroj situaciji i da imam još mnogo da pružim", dodao je 34-godišnji Britanac.

U nedelju od 20 časova u Montrealu se vozi trka Formule jedan za Veliku nagradu Kanade. To će biti 254. trka za Batona koji je pre tri godine trijumfovao na stazi "žil Vilnev".

"Ne vidim kada ću završiti karijeru. Ovo je moj život (trke) i tu želim da budem u budućnosti. U Montrealu će biti nezgodno - tako je uvek tamo, posebno zbog niske temperature na stazi. Poslednja krivina će biti nezgodna, ali mislim da smo navikli na to", rekao je Baton.

"Cele godine vozimo ove bolide. Ako mogu da ga vozim u Monaku, mislim da će i u Montrealu biti sve u redu. Dugi pravci nam odgovaraju, pošto možemo da izvučemo mnogo iz Mercedesovog motora", dodao je Baton.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.