Bekam (neće) kao Del Pjero?

Autor: Miloš Marković
petak 16.11.2012.
11:07
Izvor: Sportske.net

Nakon legendarnog kapitena Juventusa, ali i Emila Heskija, još jedan proslavljeni evropski fudbaler mogao bi da se zaputi u Australiju.

Povezane vesti

Fudbalski savez Australije je potvrdio da je pokrenut postupak koji za cilj ima transfer Dejvida Bekama u A ligu.

U konkurenciji za popularnog Beksa su navodno dva kluba, a iako se Melburn Viktori ogradio od tvrdnji, Pert Glori ne negira zainteresovanost za proslavljenog engleskog fudbalera.

Čelnici australijskog saveza ističu da namera tamošnjih klubova da dovedu igrača reputacije kakvu ima Bekam predstavlja još jedan pokazatelj globalizacije i popularizacije A lige.

„Bekam je fudbalska zvezda i na njegovom primeru možemo videti koliko je naša liga sazrela.“

„Zainteresovanost naših klubova za Dejvida Bekama i njegov eventualni transfer u Australiju bi bio novi neverovatan poduhvat u nizu nakon dolazaka Alesandra Del Pjera, Emila Heskija i Šinđija Onoa.“, saopšteno je iz Fudbalskog saveza Australije.

U međuvremenu, izvršni direktor ekipe Perta, Pol Keli, javno je izrazio interesovanje za engleskim fudbalerom.

„Raspoloženi smo za pregovore sa fudbalerom takve klase kakav je Dejvid Bekam, fudbalerom koji bi bio sjajno pojačanje ne samo za nas, već i za čitavu A ligu koja je u poslednje vreme umnogome popravila svoj imidž dolaskom vrhunskih fudbalera.“, rekao je Keli.

Ipak, bez obzira na interesovanje autralijskih klubova, agenti Dejvida Bekama brzo su negirali ovakve navode.


"Za igrača kakav je Dejvid Bekam postoji konstantno interesovanje inostranih klubova, ipak on ostaje u Los Anđelesu", saopšteno je.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.