Bekvalac srećan zbog povratka publike

Autor: Beta Beta
petak 16.11.2012.
16:28
Izvor: Beta

Trener fudbalera Novog Pazara Dragoljub Bekvalac izjavio je danas da je utakmica protiv Javora u 13. kolu Super lige Srbije najvažniji za njegov tim u prvom delu prvenstva.

fknovipazar.net
fknovipazar.net

Povezane vesti

Dragoljub Bekvalac, trener Novog Pazara, smatra da utakmica protiv Javora u 13. kolu Super lige Srbije najvažniji za njegov tim u prvom delu prvenstva.

"Puno nam znači povratak publike i na njih prebacujem deo rezultatske odgovornosti. Ako žele da i dalje gledaju Super ligu, moraju da bodre igrače tokom cele utakmice i da ih podignu kad im ne ide", rekao je Bekvalac novinarima na Gradskom stadionu u Novom Pazaru.

On je ocenio da je Javor dobro ukomponovana i vođena ekipa, sa igračima koje izuzetno poštuje.

"Centralna figura je kapiten Milovan Milović, zatim Marko Momčilović, Ifeani Onjilo, Eliomar Silva, kao i spretni realizator Vladimir Radivojević. Gledao sam ih više puta tokom sezone i ostavili su na mene izuzetan utisak", kazao je Bekvalac.

Novi Pazar je na 10. mestu u Super ligi Srbije sa 14 bodova, dok je Javor osmoplasirani na tabeli sa dva boda više.

Trener Pazaraca rekao je da računa na sve igrače za postavu, a na novinarsko pitanje da li se to odnosi na Darija Damjanović i Denisa Mujkića, jer se pojavila informacija da su napustili ekipu, odgovorio je da ne razume pitanje.

"Ne razumem pitanje. Pričao sam sa njima, oni su na putu ka Pazaru i nema razloga da ne računam na njih"
, kazao je Bekvalac.

Na pitanje kako će se na igru odraziti to što su fudbaleri u četvrtak odbili da treniraju, Bekvalac je rekao da je "cela država u problemima".

"Malo je klubova koji nemaju finansijskih problema, ili firmi. Jednostavno, cela država je u problemu. Treba biti pametan i mudar i rešiti ih, a sve je lakše uz uspeh",
rekao je Bekvalac.

Novi Pazar će dočekati Javor sutra u 13.00.

Ne propustite