Bezbednost u prvom planu

Autor: Miloš Marković
petak 01.03.2013.
15:35
Izvor: Sportske.net

Derbi 17. kola Jelen Super lige između Rada i Crvene zvezde označen je kao meč visokog bezbednosnog rizika, te domaćin sa Banjice čini sve kako bi meč protekao bez ikakvih problema.

Povezane vesti

Fudbalski klub Rad spreman je za derbi za Crvenom zvezdom iz svakog ugla i sportskog i bezbedonosnog.

Utakmica između Rada i Crvene Zvezde etiketirana je od strane komesara za bezbednost FSS mečom visokog rizika, pa u Radu apeluju da svi zainteresovani stignu na Vračar i da sportskim ponašanjem i koretnim navijanjem daju pozitivan ton nedeljnom meču.

Cena karte će biti 500 dinara.

"Ulaznice će moći da se kupe u subotu na blagajni stadiona FK Crvena Zvezda u vremenu od 11.00h do 17.00h , za navijače FK Crvena Zvezda, a ostali posetiociće moći to da učine u prodavnici  Ticketline shop-a, u  ulici Gavrlia Principa 7 u periodu od 12.00h do 18.00h."

"Naravno, karte će se prodavati i na sam dan meča, u nedelju od 10 časova do početka utakmice na blagajni stadiona FK Obilić. Jedno lice će moći da kupi maksimalno 4 ulaznice i to isključivo uz identifikacioni dokument. Prisustvo nedeljnom meču,kao i kupovinu karata, lica mlađa od 16 godina mogu ostvariti isključivo ako su u pratnji punoletnih osoba.", rekao je Vladimir Savić, portparol banjičkog superligaša.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.