Blažič: "Dobra uvertira za završni turnir"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 30.03.2014.
21:32
Izvor: Sportske.net

Slovenački internacionalac iz redova Crvene zvezde Telekom ocenio je da je duel sa Cibonom u Zagrebu predstavljao dobru uvertiru za okršaj koji će dva kluba imati u polufinalu završnog turnira ABA lige.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Poslednji meč ligaškog dela sezone u Regionalnom šampionatu košarkaši Crvene zvezde Telekom rešili su u svoju korist i tako "zakazali" novi okršaj sa Cibonom u polufinalu završnog turnira ABA lige.

Slovenački košarkaš Jaka Blažič konstatovao je posle Zvezdine pobede u "Draženovom domu" (76:67) da je utakmica bila očekivano teška i da je predstavljala uvertiru za mnogo značajniji duel u Beogradu.

"Utakmica je bila teška, to smo i očekivali, znamo što Cibona može da napraviti na domaćem terenu. Ovo je bila uvertira za utakmicu u Beogradu, biće i tamo teško, idemo polako napred" rekao je ljubimac Zvezdine publike.

Zvezda je regularni deo sezone u ABA ligi završila na prvoj poziciji na tabeli sa impresivnim skorom od 22 pobede i samo četiri poraza.

U polufinalu završnog turnira u Beogradu crveno-beli će se ponovo sastati sa Cibonom ali ih pre toga očekuje dvomeč sa Uniksom u polufinalu Evrokupa kao i početak takmičenja u Košarkaškoj Superligi Srbije.

Ne propustite