Bogdanović: ''Da vidimo sad da li će mi zabraniti i dolazak na utakmice...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.08.2012.
16:29
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Sada već bivši sportski direktor Smedereva Goran Bogdanović razočaran je odnosom aktuelnog rukovodstva koje mu nije dozvolilo da u prostorijama kluba održi najavljenu konferenciju za novinare o razlozima zbog kojih je smenjen.

fksmederevo.com

Povezane vesti

Sedam godina je Goran Bogdanović bio u rukovodstvu Smedereva, ali je nova garnitura vodećih ljudi u klubu odlučila da ga sa tog mesta smeni ovog leta, što on nije lako podneo, pogotovo zbog načina na koji mu je uručen otkaz.

Posle svega, nije mu dozvoljeno da na tu temu u prostorijama kluba razgovara sa novinarima, pa mu sada preostaje da na stadion Smedereva dolazi samo u ulozi navijača.

''V.d. predsednik kluba, kome neću da pomenem ime, jer ono ne znači ništa u srpskom fudbalu, zabranio mi je da održim konferenciju za novinare na stadionu. O svojoj smeni obavešten sam samo preko medija, a sada sam na godišnjem odmoru i niko mi formalno nije uručio otkaz.

Pitam se još da li će mi zabraniti da dolazim na utakmice kluba u kome sam ponikao i koji mi je omogućio da postignem ono što sam postigao u karijeri. Naravno, kupiću sezonsku kartu, pa da vidimo...'',
ističe Bogdanović.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.