Bogdanovićev menadžer tvrdi: "Kakav Fener, čekamo NBA draft!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.02.2014.
19:03
Izvor: Sportske.net

Čovek koji zastupa interese mladog reprezentativnog beka Bogdana Bogdanovića demantovao je navode grčkih medija da bi prvotimac Partizana mogao da se preseli u Istanbul i istakao da je dobro poznato koji je put kojim Bogdanović želi da ide, kada je košark

Povezane vesti

Nakon vesti koju su u ponedeljak lansirali grčki mediji, u kojoj se pominje mogućnost prelaska Bogdana Bogdanovića u istanbulski Fenerbahče, trener Partizana oglasio se i demantovao da će doći do realizacije tog transfera.

U istom tonu govorio je i menadžer Bogdana Bogdanovića, Aleksandar Rašić, koji je za "B92" objasnio kako stoje stvari kada je karijera mladog reprezentativnog beka u pitanju.

"Već 25 godina živim sa prekidima u Grčkoj, odakle je i sajt koji je pokrenuo tu priču. Dobro znam šta znači reč 'talasanje'. Moram da ponovim, jer očigledno  demanti nije bio dovoljan, da ja kao agent, odnosno član najveće menadžerske agencije, ne mogu da se bavim svakodnevnim demantima i pokušajima destabilizovanja nekog trećeg u ovom slučaju. Ko razume, shvatiće. Mi se isključivo fokusiramo na naredni NBA draft, na kome je prema prvim procenama Bogdan visoko pozicioniran" rekao je Rašić.

Na natpise koji su se u ponedeljak pojavili na grčkom sajtu "Eurohoops" reagovao je i Fenerbahče koji demantovao da ima istine u čitavoj priči.

"Na nekoliko domaćih i stranih internet sajtova objavljeno je da će Partzanov igrač Bogdan Bogdanović preći u Fenerbahče, a to nije tačno. U ovom trenutku, mi smo fokusirani na ovu sezonu, pokušavamo da ostvarimo uspeh u turskoj ligi i Evroligi. Poslednje vesti su pokušaj urušavanja harmonije u našem timu" stoji u saopštenju kluba na čijoj klupi sedi Željko Obradović.

Podsećamo da je Bogdanović već bio dovođen u vezu sa mogućim transferom ranije tokom sezone i da je tada, baš kao i juče, trener Duško Vujošević oštro demantovao navode medija.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.