''Bolnica'' u Humskoj

Autor: Beta Beta
nedelja 25.11.2012.
21:50
Izvor: Beta

Iako u Partizanu ima dosta razloga za zadovoljstvo zbog osigurane jesenje titule, ali i zbog činjenice da je kapiten Saša Ilić dobio ćerkicu, povrede tokom meča sa Smederevom su donekle pokvarile atmosferu. Posle trenera Vermezovića, koji zbog bolesti nij

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana Saša Ilić i Nikola Ninković, zbog povreda zadobijenih u večerašnjoj utakmici sa Smederevom, prebačeni su na Vojno-medicinsku akademiju (VMA) u Beogradu.

"Ninković ima problem sa kolenom, a Ilić potres mozga. To je negativni deo današnje utakmice", kazao je pomoćni trener Partizana Zvonko Varga novinarima posle utakmice 14. kola Super lige, u kojoj su crno-beli pobedili na svom terenu sa 4:0.

Ranije danas šef stručnog štaba crno-belih Vladimir Vermezović, takođe je bio na VMA zbog jake akutne upale pluća.

Ekipu je zbog toga protiv poslednjeplasiranog Smedereva vodio njegov pomoćnik Varga.

"Sat vremena smo odigrali na zavidnom nivou i imali dobru pas igru, stvarali šanse i, što je najvažnije, davali golove. Zaista sam zadovoljan zbog toga. Posle smo malo popustili, ali je to verovatno zbog umora", rekao je Varga.

On je dodao da je igra Partizana bila "efikasna i lepa", kao i to da je najvažnije da su crno-beli kolo pre kraja jesenjeg dela prvenstva ostali na pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu.

Strelci za Partizan bili su Nemanja Tomić u 28. i 49, Aleksandar Mitrović u 30. i Milan Smiljanić u 86. minutu.

Trener Smedereva Miloš Velebit je kazao da je njegova ekipa mogla i ubedljivije da bude poražena.

"Partizan je mogao da postigne još neki gol. Potpuno su dominirali. Mi smo hteli da zatvorimo prilaze našem golu, ali nismo uspeli. Bili smo nešto organizovaniji u drugom poluvremenu, medjutim, nismo imali znanje za završni pas, kojim bismo stvorili neku šansu", kazao je Velebit.

Ne propustite