Brazilci tvrde - Luiz prelazi u Barsu!

Autor: Janko Glavonjić
nedelja 11.05.2014.
12:44
Izvor: Sportske.net

Jedan brazilski portal je danas eksluzivno preneo "insajdersku" informaciju da David Luiz posle Svetskog prvenstva prelazi u redove Barselone.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Već neko vreme se priča o transferu Luiza u Barselonu, a prema jednom brazilskom portalu, ta sapunica se uskoro završava.

Naime, ovaj portal tvrdi da je načelni dogovor postignut i da će se Brazilac preseliti u Kataloniju za 40 miliona funti. Ako se ovaj transfer ostvari, Luiz će postati najskuplje plaćeni defanzivac u istoriji fudbala, pošto je trenutni rekorder Rio Ferdinand, sa 29 miliona funti.

Kako ovaj portal tvrdi, sve će se obelodaniti posle Svetskog prvenstva, Murinjo se navodno nije preterano trudio da zadrži Luiza, pošto veruje da će Teri moći da iznese teret sledeće sezone zajedno sa Kejhilom, a mladi Zuma takođe stiže u klub iz Sent Etjena, pa je procena da za ovu sumu vredi prodati Luiza.

Fudbaler i Barsa treba da se dogovore o finansijskim uslovima njihove saradnje, ali se pretpostavlja da bi Brazilac mogao da brani boje Barselone u naredne 4 godine.

Ne propustite