Brazilski hotelijeri zapanjeni zahtevima fudbalera

Autor: Janko Glavonjić
nedelja 11.05.2014.
11:40
Izvor: Sportske.net

Specijalni sapuni, nečujni klima uređaji, čudan jelovnik, samo su neki od problema sa kojim se susreću brazilski hotelijeri. Da li će i oni biti nespremni poput njihovih sugrađana koji su gradili stadione?

Povezane vesti

Muzičke zvezde, ekscentrični modni kreatori, glumci i uopšte bogati i slavni imaju svoje zahteve prema hotelijerima koji nama mogu delovati ludo, na koje se najčešće nasmejemo, ali sigurno je da onima koji treba da im pruže sve to što traže, nije do smejanja.

Ni fudbaleri nisu izuzetak, sve reprezentacije poslale su svoj spisak domaćinima, koje će hotelijeri morati da ispune. Alžirci su, tako, tražili da Kuran bude na stočićima pored kreveta za svakog člana delegacije, Urugvajci su tražili nečujne klima uređaje, kako bi njihovi igrači bili u "mirnoj i tihoj sredini", dok su Ekvadorci tražili zalihu posebne vrste banana.

Francuzi su insistirali da svaka soba bude identična, da se ne razlikuju čak ni po tome kako su ofarbane, kao i dve različite vrste tečnih sapuna, jedan za ruke, a drugi za tuširanje.

Nemci uopšte nisu hteli da se bave time da li će imati sve što im treba i gde će biti smešteni, već su izgradili svoj trening centar od 13 kuća sa 65 soba, fudbalskim terenom i pres centrom.

Englezi su, bar za sada, nacija sa najmanje zahteva. Menadžer hotela u kojem će biti smešteni je izrazio zadovoljstvo zbog skromnosti delegacije koju predvodi Hodžson, rekavši da su tražili samo da jedna od trpezarija hotela bude isključivo njihova, kao i da zatvore određene termine za bazen i teretanu, koji bi bili isključivo njihovi, kao i da u jednoj sobi ili dnevnom boravku bude nekoliko televizora sa najnovijim konzolama i igricama.

Kada bi se pre čitanja ovog teksta kladili na zemlju koja je bila najskromnija, verovatno ne bi stavili novac na Engleze.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.