Brzina adut Napretka

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.07.2013.
14:55
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Prvi utisci novog trenera kruševačkog Napretka Milana Lešnjaka posle devet dana rada sa novom ekipom jesu da na raspolaganju ima dosta brzih igrača, što će pokušati da na pravi način iskoristi sledeće sezone.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Ekspedicija Napretka od subote se nalazi na Zlatiboru u okviru priprema za predstojeću Jelen Superligu, a kad su u pitanju uslovi za rad Kruševljani nemaju nikakvih primedbi.

''Ponovo smo ovde, jer su uslovi odlični. Zahvaljujemo se Josipu Ristanoviću, upravniku Studentskog odmarališta i ljudima iz Kulturno-sportskog centra Čajetina na izvrsnoj usluzi i idealno pripremljenom terenu'', rekao je sportski direktor Vladimir Matijašević.

Novi šef stručnog štaba Milan Lešnjak ukupno devet dana radi sa ekipom i već je uočio potencijal kojim raspolaže.

''Igrači su vredni i disciplinovani i imaju zavidan potencijal. Imamo dosta brzih igrača, a to je veliki plus u današnjem fudbalu. Igraćemo brz, agresivan i disciplinovan fudbal'', najavljuje Lešnjak.

Za sredu je zakazana i prva provera, u kojoj će Kruševljanima rival biti ekipa Poleta iz Rasne.

Tim iz malog mesta u okolini Požege u protekloj sezoni bio je šampion zlatiborske Okružne lige, ispred Polimlja i Crnokose, koju je Napredak savladao sa 6:0 tokom prošlogodišnjih priprema na Zlatiboru. Meč počinje u sredu u 18 časova.

Ne propustite