Butorović: ''Ko i zašto baš sada želi da oslabi Vojvodinu?''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.08.2012.
21:10
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Povodom sve učestalijih informacija o interesovanju Crvene zvezde za Abubakara Oumarua, danas je oštro reagovao prvi čovek Vojvodine koji poručuje da od toga nema ništa.

Povezane vesti

Butorović je, međutim, veoma razočaran što je uopšte i došlo do tih priča, kada je odranije poznat stav kluba da svoje igrače neće prodavati beogradskim ''večitim rivalima''.

Činjenica da se o svemu tome govori samo nekoliko dana pre kraja prelaznog roka dodatno je razočarala predsednika Vojvodine.

''Činiti to na ovaj način, tri dana pre završetka prelaznog roka je zaista više nego nekorektno. Mi nemamo vremena da za njega nađemo zamenu, pa je logično postaviti pitanja ko na ovaj način, i zašto, pokušava da oslabi Vojvodinu? '', ističe Butorović.

Bilo kako bilo, Butorović tvrdi da od zvaničnog stava kluba neće odustati, pa Oumaru može da očekuje ili nastavak igara u Vojvodini, ili  - suspenziju.

''Ma koliko oni bili sigurni da će Oumarua uzeti, Vojvodina ga neće pustiti, a oni neka se obrate odgovarajućim instancama'', poručio je predsednik Vojvodine.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.