Butorović: "Oumaru nije prodat!"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.02.2013.
22:00
Izvor: Sportske.net

Predsednik fudbalskog kluba Vojvodina Ratko Butorović demantovao je večeras navode da je novosadski superligaš prodao svog napadača Abubakara Oumarua kineskom Šandongu.

Povezane vesti

Iako je vest da je Abubakar Oumaru dogovrio prelazak u kineski Šandong danas odjeknula u domaćoj javnosti predsednik FK Vojvodina Ratko Butorović demantovao je te navode u razgovoru sa novinarima "Večernjih novosti".

"Za sada, verujte, nemamo ništa o tome i nismo ni razgovarali na tu temu. Što se nas tiče, stvari su savršeno jasne. Za Oumarua je određena cifra ispod koje svakako nećemo da idemo. I ko može da plati, neka se javi pa ćemo krenuti da razgovaramo. Dakle, ja kao predsednik kluba, ne znam ništa o tome, kao ni moji najbliži saradnici, a logično je, priznaćete, da se oni koji bi da ispune tražene uslove, najpre nama obrate" kazao je Butorović.

Istu informaciju potvrdio je i gospodin Đerđ Balaton, vođa ekspedicije FK Vojvodina koja se nalazi na pripremama u Antaliji.

"Ekipa danas ima slobodan dan i svi zajedno smo u šetnji šoping centrom. Naravno da je i Oumaru tu, sa ostalim igračima, što znači da nema govora o tome da je otišao iz kluba" istako je Đerđ.

Ipak, demanti čelnika Vojvodine treba uzeti sa određenom dozom rezerve jer je i pre nekoliko nedelja najpre demantovano da je Meleg potpisao ugovor sa Ajaksom da bi se tri, četiri dana kasnije ispostavilo da je dogovor sa "Kopljanicima" ipak postignut.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.