"Čair" u mraku 48 sati pred baraž za SP!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.06.2014.
20:43
Izvor: Sportske.net

Niška hala "Čair" ostala je bez električne energije samo 48 časova pred prvi duel baraža za plasman na SP u rukometu koji je u toj dvorani trebalo da odigraju Srbija i Češka Republika.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Rukometna reprezentacija Srbije priprema se za predstojeći duel baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru a utakmica zakazana za subotu trebalo je da bude odigrana u hali "Čair" u Nišu.

Manje od 48 časova pre početka utakmice desilo se nešto neočekivano a čime je odigravanje utakmice u "Čairu" dovedeno pod znak pitanja.

Naime, kako javljaju "Južne vesti", ispostava EPS-a u Nišu odlučila je da zbog duga od oko 20 miliona dinara isključi struju hali "Čair"!

Direktor SC "Čair" Dragan Perić priznao je da je situacija alarmantna jer do početka utakmice ostaje manje od 48 sati a još uvek je neizvesno da li će EPS omogućiti snabdevanje električnom energijom hali u Nišu.

Ako se situacija brzo ne promeni nabolje, RSS će u poslednjem trenutku morati da traži novu dvoranu za odigravanje ovog meča. Mada, i ovo što se događa već je svojevrsna bruka.

Rukometaši Srbije trebalo bi da u subotu, 7. juna, u Nišu od 20 časova igraju protiv Češke prvu utakmicu baraža, a revanš je sedam dana kasnije u Brnu.

Ne propustite