Čarlston - JJ zaustavljena u četvrtfinalu

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 04.04.2014.
21:17
Izvor: Sportske.net

Srpska teniserka Jelena Janković nije uspela da se domogne polufinala turnira u Čarlstonu, pošto je u tri seta poražena od Kanađanke Eženi Bušar.

Beta/AP Photo/Mic Smith
Beta/AP Photo/Mic Smith

Povezane vesti

Najbolja srpska teniserka ostala je bez plasmana u polufinale turnira u Čarlstonu nakon što je u četvrtfinalnom okršaju poražena od strane Eženi Bušar.

Bušarova je slavila rezultatom 2:1 (6:3, 4:6, 6:3) u meču koji je trajao više od dva časa a koji je Kanađanki omogućio da se nađe među četiri najbolje u Čarlstonu.

Jelena Janković prva je stigla do "brejka" u prvom setu ali je odmah potom izgubila servis što se ponovilo još pet puta na današnjem susretu.

Sredinom drugog seta JJ je preokrenula tok meča i vratila se u igru ali je neshvatljivo loše ušla u odlučujući set tokom kog je dva puta dozvolila protivnici da joj oduzme servis.

Upravo su druga polovina prvog i trećeg seta bili kobni po Jelenu jer je Bušarova dodavala gas i koristila greške srpske teniserke u pravim trenucima.

Jelena će zbog ovog poraza izgubiti bodove na WTA listi jer je prošle godine igrala u finalu turnira u Čarlstonu a Eženi Bušar u polufinalu čeka okršaj protiv bolje iz meča Lusi Safarove i Andree Petković.

Ne propustite