"Ceca, priča o najboljoj rukometašici svih vremena"

Autor: Beta Beta
četvrtak 18.10.2012.
23:39
Izvor: Beta

Knjiga o najboljoj rukometašici sveta Svetlani Kitić u kojoj se govori o njenom životu i karijeri, predstavljena je večeras u Beogradu.

Povezane vesti

Autorka knjige "Ceca, priča o najboljoj rukometašici svih vremena" je novinarka "Sportskog žurnala" Svetlana Vujčić.

Biografija Svetlane Kitić predstavljena je u jednom kafe-restoranu, nedaleko od rukometnog kluba Radnički, u kojem je počela karijeru.

Kitić je na promociji rekla da očekuje da će je ljudi bolje upoznati i bolje razumeti kada pročitaju knjigu koja je, kako je rekla, "iskrena, pisana za narod. Nisam mnogo skrivala. Opisane su sve moje tuge, tragedije... moja beskrajna ljubav prema deci, prema partnerima koje sam birala".

Autorka knjige pisane deset godina, Svetlana Vujičić, rekla je da je njena imenjakinja "ostvarila najveće domete u sportu, uvek sebe ističući kao ženu".

"Ona je prihvatila svoj život onakav kakav jeste. Nikada se nije stidela. živela je onako kako je i igrala. Nikada nije težila da bude savršena... Posle padova, brzo je ustajala, kako to mogu samo sportisti", rekla je Vujičić.

O knjizi je govorio i bivši selektor rukometne reprezentacije Jugoslavije, Milorad Milatović i primetio da je na promociju došlo "dosta sveta iz drugih sportova", a da nema nikog iz Rukometnog saveza Srbije.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.