Čelsijeva rezervna garnitura - Kad žuto izgleda sjajno (FOTO)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.05.2014.
23:12
Izvor: Sportske.net

Sportska oprema u žutoj boji obično izaziva negativne komentare ali se čini da je Čelsi razbio tabu o toj "kanarinac" kombinaciji jer rezervna garnitura londonskih "Plavaca", makar nama, deluje jako lepo.

Povezane vesti

Premijer liga samo što se završila a pojedini klubovi uveliko su pripremili dresove za narednu što je slučaj i sa londonskim Čelsijem.

Sa "Stamford Bridža" odavno je "iscurela" slika koja svedoči o izgledu dresa za narednu sezonu, kada su utakmice na "domaćem" terenu u pitanju.

Prva garnitura deluje jako lepo a slike koje su se u utorak pojavile na internetu govore da će Čelsi imati jako lepe "odevne kombinacije" za sezonu 2014/2015.

"Adidas" je uhvatio u jako smeo poduhvat kada su rezervne garniture dresova za ekipu Čelsija u pitanju, jer će njima preovladavati žuta boja.


Plava boja ostavljena je za detalje koji čine ovu garnituru jako lepom a celokupan utisak je da Čelsi neće pogrešiti sa ovakvim izborom.

Ukusi su različiti i nije uputno raspravljati o njima ali se čini da je "Adidas" ovoga puta napravio sjajnu kombinaciju za ekipu sa "Stamford Bridža".

Celsi dres

Celsi dres

Šta vi mislite o rezervnoj garnituri Čelsijevih dresova?


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.