Čović: "Dosta je bilo ucena!"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 06.07.2013.
09:44
Izvor: Sportske.net

Potpredsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda odlučan je da stane na put ucenama koje svakodnevno stižu od klubova i igrača, koji potražuju zaostala dugovanja od vicešampiona Srbije.

Povezane vesti

Poslednja u nizu ucena koja je stigla na "Marakanu" kovertirana je u Jagodini, odakle je predsednik istoimenog kluba poručio da će Zvezdi biti puštena menica na 100.000 evra zbog kašnjenja u otplati ranije utvrđenih rata za transfer Ognjena Mudrinskog.

Goran Milanović jasno je poručio da Zvezda ne može da se ponaša neodgovorno, potpisuje nove igrače a za stare prolongira otplatu dugovanja.

Tim povodom oglasio se i potpredsednik Crvene zvezde Nebojša Čović koji je jasno poručio da više neće trpeti ucene i da okreće novi list u odnosu sa potraživačima.

"Sa moje strane je ovakvoj igri došao kraj. Ta gospoda moraju da budu svesna da možemo da proglasimo bankrot, a onda ništa. Moj savet im je da budu kooperativni i samo tako mogu da očekuju svoje isplate. Nije potrebno da pritiskaju kada smo prema mnogima obavezu izmirili" rekao je Čović za dnevni list "Sport".

Potpredsednik Zvezde kazao je da su dugovanja prema Jagodini, Slobodi, Filipu Jankoviću, Milanu Vilotiću i Milošu Dimitrijeviću prioritet ali i da je veći deo duga već otpisan.

"Jagodina, užička Sloboda, Janković, Vilotić i Dimitrijević su aktuelni u ovom periodu, a u četvrtak su Jagodinci, tokom dana, na račun dobili 100.000 evra čime priču polako stavljamo u arhivu" jasan je Čović

"Nećemo dozvoliti da Zvezda funkcioniše kao fliper ili bolje rečeno kao zarezač gde svako želi da naoštri svoju olovku. Treba i dalje da imaju poverenje jer da nije došla ova Uprava verovatno ne bi dobili ništa" jasna je poruka jednog od čelnika Crvene zvezde.

Vicešampion Srbije prema pomenutim potraživačima ima još nešto manje od 340.000 evra duga a najviše se duguje Milošu Dimitrijeviću, oko 187.000 evra, dok je dug prema Slobodi i Jagodini sveden na minimum pa oba kluba zajedno potražuju 76.780 evra.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.