Čović: ''Dosta sa pritiscima, ili odoh iz Zvezde!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.07.2012.
20:19
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Iritiran svakodnevnim ''licitiranjima'' o imenu naslednika Svetislava Pešića na klupi Crvene zvezde, prvi čovek ovog kluba nagovestio da bi uskoro mogao i sam da napusti crveno-bele.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Svakodnevno pominjanje navodnih Pešićevih naslednika, iako je iskusni stručnjak još uvek zvanično trener Zvezde, do te mere je pogodilo prvog čoveka ovog kluba Nebojšu Čovića, da je indirektno ''zapretio'' i svojom ostavkom.

''Ekipa je i dalje na odmoru, pa ne vidim čemu tolika tenzija i žurba. Ako se pritisci nastave, može da se desi da se uruši sve što smo za godinu dana postigli i da sve ode niz vodu. A čini mi se da bi neki ljudi i to želeli.

Ja nisam mazohista, niti sam u Crvenu zvezdu uneo stabilan FMP i za godinu uspeo da odblokiram račun da bih se stalno bavio nestrpljenjem'', poručuje Čović u izjavi za sutrašnji ''Sport'', koju prenose novosti.rs.

Zbog cele atmosfere koja je oko kluba stvorena prethodnih dana, Čović je danas uputio jasnu poruku da se sa pritiscima prestane. U suprotnom...

''Potpuno sam spreman da, ako se ovako nastavi, više u ovome ne učestvujem! Naravno, uz veliko objašnjenje navijačima i javnosti'', naglasio je Čović.

On je dodao i da ne želi da govori o bilo kakvim rokovima kad je u pitanju rešavanje statusa Svetislava Pešića u Crvenoj zvezdi.

''Evidentno je da moramo da mu isplatimo zaostale plate do kraja jula i do kraja avgusta i da moramo da napravimo konačni sporazum. Za sada - ništa nije urađeno... Zato je neodgovorno i neozbiljno da neko dovodi trenera dok nismo završili posao sa Pešićem'', objašnjava Čović.


Ne propustite