Čović o brlogu, dugovima, gepekovanju...

Autor: Beta Beta
nedelja 26.05.2013.
16:23
Izvor: Beta

Rat se nastavlja, ovo je samo uvertira pred plej of, posle komentara Dušana Vujoševića, Nebojši Čoviću nije puno trebalo da odgovori.

Povezane vesti

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša čović rekao je danas da se taj klub trudi da popravi stanje u košarci i u domaćem sportu uopšte.

Čović se oglasio saopštenjem zbog, kako je navedeo, izjave trenera Partizana Duška Vujoševića.

Trener Partizana rekao je sinoć da je komesar takmičenja Superlige Srbije Predrag Bojić smenjen "kupljenim glasom glasačke mašine" i da je Partizan bio protiv jer za smenjivanje nema pravnog razloga.

Bojić je smenjen u petak, na sednici predsedništva klubova, na predlog Crvene zvezde, a Partizan je i tada bio protiv.

Čović je rekao da njegov klub neće reagovati na "prozivke" i ponovo je pozvao nadležne da objave koliko je novca dobio Partizan od države i javnih preduzeća.

"Na neke buduće indirektne i direktne prozivke dotičnih nećemo odgovarati, već ćemo se samo truditi da popravimo stanje u košarci i našem sportu. Ali, ono na čemu će Zvezda i dalje insistirati je da se konačno objavi koliko je novčanih sredstava od države i javnih preduzeća dobio Partizan u poslednjih desetak godina, jer to poreski obveznici ove zemlje treba da znaju", naveo je čović.

"Prepoznali smo taj ustaljeni stil po kome funkcionišu pojedinci iz Partizana na konferencijama za medije sa naručenim pitanjima... Ali, Crvena zvezda se u to neće upuštati.", dodaje se u saopštenju.

"Znamo da oni dobro plivaju u brlogu, da se tamo odlično snalaze i zato sada od plej-ofa žele to da naprave. Našim nadimcima i ne odgovara ambijent brloga. Jednostavno ne možemo da se poredimo", poručio je Čović.

Čović je pomenuo i kumovske veze, gepekovanje, prebijanje sudija, uz konstataciju da o tome neće govoriti jer nije na istom nivou po vaspitanju, kulturi, obrazovanju...


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.