Crna Gora - Sa Brnovićem na EURO 2016!

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.12.2013.
21:13
Izvor: Sportske.net

I pored neostvarenog sna o plasmanu na Svetsko prvenstvo u Brazilu, čelnici FS Crne Gore nisu želeli da traže novog selektora za naredni kvalifikacioni ciklus. Sa Brankom Brnovićem produžen ugovor na još dve godine.

Povezane vesti

Reprezentacija Crne Gore ući će i u pohod ka Evropskom prvenstvu u Francuskoj sa Brankom Brnovićem na selektorskoj klupi.

Kako prenose crnogorski mediji, Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore produžio je ugovor aktuelnom selektoru do 2016. godine, a drugih kandidata nije ni bilo za tu poziciju.

Posle ovako dobijenog poverenja, Branko Brnović ima dosta razloga za zadovoljstvo, ali i motiva da učini ono što mu sa ''Sokolovima'' nije uspelo u kvalifikacijama za Mondijal u Brazilu.

''Nadam se da ćemo u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj uspeti da ostvarimo ono što nam je nedostajalo u dva prethodna ciklusa, da se plasiramo na veliko takmičenje.

Dosta toga će zavisiti i od žreba, ali bez obzira na to, mislim da smo izvukli neke pouke iz prethodnih ciklusa i da imamo dobru šansu da iskoristimo novi sistem kvalifikacija i plasiramo se na Evropsko prvenstvo", poručio je Brnović.

Brnović je do sada vodio reprezentaciju Crne Gore na 14 zvaničnih mečeva, ostvario četiri pobede, četiri remija i šest poraza, od kojih su poslednja dva, protiv Engleske (1-4) na Vembliju i Moldavije (2-5) u Podgorici, koštala ''Sokolove' plasmana u baraž za Mondijal.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.