'Crno-beli' u glas: "Ne damo titulu!"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 01.03.2014.
23:54
Izvor: Sportske.net

Posle pobede nad Radničkim iz Niša fudbaleri i navijači Partizana proslavili su trijumf zajedničkom pesmom koju čine svega tri reči, "Ne damo titulu!".

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Posrtanje Partizan u Novom Pazaru i činjenica da je Crvena zvezda preuzela lidersku poziciju na tabeli posle 16. kola, ujedinilo je crno-belu porodicu u borbi da se ne dozvoli predaja trofeja "večitom rivalu".

Tokom prethodne nedelje na internetu su se mogle naći interesantne fotografije na kojima su "Grobari" poručivali da "Ne daju titulu!", a ista poruka mogla se čuti sa stadion u Humskoj tokom utakmice sa Radničkim iz Niša.

Fudbaleri su teško izboren trijumf proslavili sa navijačima uz već pomenutu pesmu, a interesantno je primetiti da igrači nisu otišli pod južnu tribinu, već su sa navijačima slavili pređani po gol aut liniji.

Da li je Nikolić izdao direktivu igračima ili je u pitanju puka slučajnost, tek, sa snimka se vidi da su fudbaleri Partizana puni naboja da odbrane trofej koji već šest godina za redom stoji u trofejnoj sali stadiona u Humskoj.

Ne propustite