Crnogorci: "Neće se ponoviti Kruševac!"

Autor: Boris Jovanović
nedelja 24.03.2013.
12:05
Izvor: Sportske.net

Englezi strahuju od puta u Podgoricu, ali iz Crne Gore stižu uveravanja da će meč proteći u najboljem redu. Posebne mere za doček gostujućih navijača.

Povezane vesti

U engleskim medijima već je počelo licitiranje oko uslova u kojima će biti igran meč, strahuje se za bezbednost više od 1000 navijača "Gordog Albiona" koji će stići u Podgoricu.

Upozorava se na mogućnost rasističkih povika i naravno podseća na dešavanja u Kruševcu.

"Od toga nema ništa. Mi smo poznati kao gostoljubiva nacija. Istina je da na Balkanu postoji problem sa rasizmom, ali ne u Crnoj Gori", rekao je engleskim medijima komesar za bezbednost Dragoljub Sekulić.

Stadion Budućnosti može da primi oko 12 000 gledalaca, engleski navijači će morati da nose identifikacione trake, a ulaznice će biti deljene samo preko zvaničnog kluba navijača.

Tako će se izbeći mogućnost da Englezi koji nemaju kartu kupuju na crnom tržištu i uđu na neke delove objekta gde se nalaze domaći navijači.

"Karta bez identifikacione trake ne znači ništa, neće moći da uđu na stadion", jasni su Crnogorci koji sa velikim nestrpljenjem očekuju meč.

Naime, naše komšije imaju dva boda prednosti nad Englezima, pobeda bi bila veliki korak ka plasmanu u Brazil, mada će u oktobru gostovati u Engleskoj.

"Ne smemo da se uplašimo i moramo da završimo meč sa 11 igrača", rekao je kapiten Engleske, Stiven Džerard, aludirajući na meč u prošlim kvalifikacijama kada je završeno 2:2, a Runi je isključen zbog udaranja Džudovića.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.