"Da bude lep fudbal i da pobedimo..."

Autor: Beta Beta
petak 02.11.2012.
20:52
Izvor: Beta

Na "Marakani" očekuju otvoren meč, ocenjuju da je Jagodina rasterećena, a naravno bodovi se podrazumevaju. Lazović i Mudrinski pod znakom pitanja...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković kazao je da očekuje da će sutra biti dobra utakmicu njegovog tima i Jagodine pošto će gosti, kako je ocenio, "doći rasterećeni i da se nadigravaju".

"Poštujemo protivnika, ali je uloga favorita na nama i obavezni smo da pred svojom publikom damo sve od sebe i osvojimo bodove. Momci na terenu moraju da pruže maksimum, odigraju dobru partiju i pobede", rekao je Janković novinarima na stadionu Zvezde.

"Protivnik zaslužuje veliko poštovanje, veoma su stabilna ekipa, koja ima kontinuitet. Dolaze rasterećeni i da se nadigravaju, jer imaju igrače za to. U komfornoj su poziciji na tabeli i očekujem dobru utakmicu", dodao je on.

Janković je kazao da zbog zdravstvenih problema za Zvezdu sutra neće igrati Nikola Mikić, dok su nastupi Ognjena Mudrinskog i Darka Lazovića još neizvesni zbog problema sa povredama.

Trener crveno-belih je kazao da će protiv Jagodine braniti Boban Bajković, koji je zbog pada forme izgubio mesto u startnoj postavi, ali je njegova zamena Aleksandar Kirovski dobio crveni karton u Kup utakmici sa Hajdukom, pa se Bajković prošlog vikenda vratio na gol.

Duel 11. kola Super lige Zvezde i Jagodine igraće se sutra u Beogradu od 19.00.

Crveno-beli su drugi na tabeli sa 25 bodova, dva manje od vodećeg Partizana, dok je Jagodina treća sa 20.

Ne propustite