"Dama" i "Vučica" u klinču oko Suareza

Autor: Miloš Marković
sreda 04.04.2012.
11:56
Izvor: Sportske.net

Razočaravajuća sezona Kenijevog tima i nedostatak evropskog fudbala mogao bi da natera Luisa Suareza da ode sa Enfilda što spremno čekaju veliki italijanski rivali.

Povezane vesti

Iako je Urugvajac izazvao određene kritike zbog toga što ne postiže onoliko golova koliko bi možda trebalo, nema sumnje da je Luis Suarez jedan odnajboljih igrača posrnulog Liverpula.

Ipak, iznaid imena napadača liverpula stoji crna mrljana uslovljena incidentom sa Patrisom Evrom koja samo stavlja dodatni pritisak na ovog fenomenalnog igrača.

Epitet rasiste u kombinaciji sa neigranjem u Evropi mogao bi da predstavlja veliki teret za Suareza, ali i Liverpul za koji se spekuliše da bi bio voljan da proda svog napadača, ali ne za sumu manju od 22.8 miliona funti koliko je i uloženo u njegovo dovođenje iz Ajaksau januaru 2011. godine.

Glavni kandidati za potpis Luisa Suareza su Juventus i Roma, klubovi koji imaju velike ambicijeza budućnost i plan da se domognu samog vrha italijanskog fudbala.

Prednost koju ima Stara Dama je svakako gotovo zagarantovano mesto u Ligi Šampiona, dok se Roma u eventualnim pregovorima sa Liverpulom uzda u svog predsednika Tomasa Di Benedeta koji je usko povezan sa čelnim ljudima Liverpula.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.