David Vilja za samo nedelju dana iz Madrida u Njujork, pa u Melburn!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 05.06.2014.
10:02
Izvor: Sportske.net

Neverovatna priča o transferu Davida Vilje dobila je svoju završnicu, ali ne kako se činilo u Njujork Sitiju!

Povezane vesti

Iskusni španski fudbaler koji će nakon Brazila okončati svoju reprezentativnu karijeru, klupsku takođe nastavlja van svoje domovine.

Pomalo je i iznenađujuće dočekana vest prošle nedelje da je Vilja postao novi fudbaler Njujork Sitija, novoosnovanog kluba MLS lige, inače franšize Mančester Sitija.

Dobio je broj 7 izrazio radost zbog činjenice da će dobiti priliku da se oproba u Americi, ali je njegova transfer priča dobila neočekivani zaokret.

vilja

Naime, danas je potvrđeno da će David Vilja igrati u Melburnu, kao pozajmljeni igrač Njujorka!

Klub do sada zvan Melburn Hart i sam je promenio naziv u Melburn Siti, postao deo već pomenute franšize, a prvo pojačanje za novu sezonu upravo je David Vilja, nova 'devetka' kluba.

Vilja će boje ovog australijskog kluba braniti od oktobra do decembra, a njegova pozajmica je objavljena samo sedam minuta nakon što je obelodanjena i promena imena pomenutog kluba.

david vilja

Iako se ovo tumači kao pre svega marketinški potez, Vilja će tako dobiti priliku da ostane u formi i bude fit pred početak MLS sezone.

Više nego zadovoljan je bio Vilja novim angažmanom, prilikom da upozna Ligu, zemlju i fudbal u Australiji. Obećao je da će kao ido sada dati svoj maksimum na terenu i van njega, nestrpljiv je da se otisne u novu avanturu.

Pogledajte šta je rekao u prilogu.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.