Davronov podiže formu za JSL

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.03.2013.
22:47
Izvor: Sportske.net, fksloboda.rs

Pojačanje Slobode iz Užica Nuridin Davronov svojim sjajnim partijama u dresu reprezentacije Tadžikistana najavljuje da Ljubiša Stamenković može da računa na njega nakon povratka na "Begluk".

fksloboda.rs
fksloboda.rs

Povezane vesti

Sloboda je zimus, na preporuku selektora Tadžikistana, u svoje redove dovela jednog od reprezentativaca te zemlje.

Nuridin Davronov još uvek nije imao prilike da se dokaže u dresu Slobode ali zato svoju reprezentaciju vodi ka učešću na prvenstvu Azije.


Tadžikistan je na prva dva meča u svojoj grupi, od ukupno tri, slavio dve pobede a Davronov je svojom igrom prijatno iznenadio i Nikolu Kavazovića koji vodi reprezentaciju te azijske zemlje.

"Davronov je stigao dan pre prve utakmice, i želeo bih još jednom da se zahvalim rukovodstvu Slobode što su ga pustili iako je FIFA termin nesto kasnije. Protiv Pakistana Davronov je ušao u igru petnaestak minuta pre kraja i asistirao je Mahmudovu za pobedonosni pogodak u devedesetom minitu, a danas je odigrao celu utakmicu i bio jedan od najboljih naših igrača na terenu" pohvaljuje Kavazović novopečenog Eru.

U četvrtak Tadžikistan igra protiv Kirgistana, utakmicu koja će najverovatnije odlučiti pobednika u grupi B. Reprezentativac iz redova Slobode Point u Srbiju se vraća u petak,dan pred duel sa Jagodinom.

Ne propustite